Bagværk Opskrifter

Kage a´la pærer belle Helene…

 
 
 
 

Pærer, chokolade og mynte – mínder mig om en helt bestemt, måske lidt 80ér agtigt, dessert –

 nemlig Pærer belle Helene.

Kan I huske den?

 Og det var med denne dessert i hovedet, at jeg bagte denne her kage.

Mums siger jeg bare… 

 
 

Opskriften på denne lækkerhed:

3 æg

250 g. sukker

250g. hvedemel

1 spsk. bagepulver

1 tsk. vanilliesukker

50 g. hakket mørk chokolade

1 dåse syltede pærer (6-7 halve), i tern

 

Pebermyntedråber

50 g. mørk chokolade.

 

Pisk æg og sukker til en luftig masse og vend de øvrige ingredienser i.

Hæld dejen i en bradepande (20 x 30 cm.), eller en springform, og bag kagen ved 180 gr. i ca 1 time.

Tjek dog kagen undervejs, og stik i den med en kniv eller strikkepind, og tjek om den er nok.

 

Når kagen er bagt, smeltes det sidste chokolade, enten over vandbad eller i microovnen,

og et par myntedråber tilsættes.

 

Den smeltet chokolade kommes over kagen, og den er klar til servering.

Den smager nemlig allerbedst, mens den stadig er lun…

 

Velbekom og god mandag ♡

 

Ingen kommentarer

Ingen kommentarer

Læg en besked

Lignende indlæg