7.1.17

Tarteletter med tun og karry...

 Okay, jeg ved godt at nogle vil synes at denne opskrift lyder lidt mærkeligt,
 men om ikke andet så er det absolut hofret herhjemme.

Og derfor vil jeg gerne dele opskriften med jer, og håber virkelig at I har lyst til at prøve den af,
jeg lover jer I bliver ikke skuffet.
Og så er det en virkelig nem ret, både som forret, men hvis der bare er nok, kan den også sagtens spises som hovedret ☺


Til ca 16 tarteletter:

4 ds. tun i vand
4 spsk. oliemargarine
4 spsk. mel
1-1½ tsk. karry
hakket persille
6 spsk. revet ost
4-5 dl. mælk/ fløde

Smelt margarinen, og tilsæt mel, piskes godt sammen. Hæld mælk i, erstat evt. lidt af mælken med lidt fløde. mælkesovsen skal være som en tyk sovs. Smag til med persille, karry og salt.
Hæld vandet fra tunen. Kom tunen i sovsen sammen med ost, og rør det hele godt sammen, til osten er smeltet.
Varm tarteletterne i oven og kom fyldet i.

Velbekom - og god lørdag.

Ingen kommentarer :

Send en kommentar