3.10.16

Fødselsdags Forretten...

 Forretten til min 40 års fødselsdagsfest, var nok lidt anderledes end det "man" plejer.

Jeg havde nemlig valgt at stille nogle høje borde op rundt i lokalet, og da gæsterne kom,
stod forretten eller retterne allerede klar.
Gæsterne kunne nu nyde de små retter stående, sammen med velkomstdrinken, der bestod af et glas Verdi med lidt rabarbersaft (for at gøre den lyserød ;) ).
Nogle tog endda maden med udenfor, for vi havde jo det fineste vejr.

 Jeg havde lavet alle de små retter selv, mens vi fik hovedretten fra Hjorthøj Party Service,
 hvilket jeg absolut kan anbefale. 

Småretterne, bestod bl.a af honningmelon med skinke...

 ... tørrede abrikoser med en creme af gedeost og cremefraiche, frisk timian, samt hakkede saltmandler...

 ... et bæger med dip og grøntsagsstave,
 samt en pindemad med en cerrytomat med mozarella og et stykke pepperoni, samt lidt grøn pesto...

... og en lille skål med salsa, lidt creme fraiche og revet chedda, samt et par nachos.

Derudover havde jeg lavet salt- og soyamandler, og så var der lidt brød og forskellige slags pestoer og tapanader.

De små bægere jeg havde brugt, er købt hos Festsalg.dk, og de var super til formålet :)

Det var absolut et hit at starte festen på denne måde, og efter resterne (eller mangel på samme) at dømme, kunne mine gæster også lide maden :)

#warberggoes40
 

Ingen kommentarer :

Send en kommentar