27.10.16

Æblecrumble...

 
Der er simpelthen ikke noget bedre end en crumble cake, uanset om den er med æbler, rabarber, pærer eller noget helt fjerde. Og så er det supernemt :)
 
I søndags lavede jeg en lækker æblecrumble med kanel til eftermiddagskaffen.
En iskold klat creme fraiche ville være perfekt til, men det havde jeg ikke lige i køleskabet,
så vi spiste den uden :)

 
Har du lyst til at lave en, får du lige opskriften her.
 
300-400 g. skrællede æbler i både eller tern.
150 g. smør
150 gram. sukker
150 g. havregryn
kanel
 
Smør et tærtefad med lidt smør, og kom æblerne i.
Drys med rigeligt med kanel (alt efter lyst og behov ;) )
Ælt smør, sukker og havregryn godt sammen, men det bliver ikke en sammenhængende dej.
Kom den "klumpede" dej over æblerne.
Bages i ovnen ved 200 gr. i ca. 25 min. til den er gylden og sprød.
 
Velbekom :)

Ingen kommentarer :

Send en kommentar