16.8.16

Havregrynskager...

På sådan en helt alm. tirsdag, hvem kunne så ikke godt have en knasende sprød havregrynskage???

Måske er jeg heldig at der befinder sig et par stykker på kagedåsens bund, fra sidst jeg bagte dem, ellers må jeg i gang igen.
Og heldigvis er de super nemme at lave :)

Til disse har jeg brugt:
150 g. smør
200 g. havregryn
2 æg
225 g. sukker
2 spsk. mel.
2 tsk bagepulver
2 tsk. vanillesukker.

Smelt smørret i en gryde, tag gryden af bluset lige før alt smørret er smeltet og lad det smelte helt og afkøle en smule. Tilsæt sukker og æg. Tilsæt havregryn, og tilsidst mel blandet med bagepulver og vanillesukker. Rør det hele godt rundt, med en ske.

Kom dejen på en bageplade, brug 2 teskeer. Der skal være god plads mellem kagerne, da de flyder meget ud. Prøv evt. med en enkelt på en plade først.

Bag kagerne i 7-8 min. ved 175 g. varmluft. Kagerne skal være gyldne, og efter afkøling bliver de helt sprøde og knasende.


Ingen kommentarer :

Send en kommentar