18.5.16

Lækre og nemme cookies...

I pinsen fik jeg fyldt godt op i både dåser og fryseren med hjemmebag.
Hjemmebag er bare det bedste hvis du spørger mig :)

Egentlig gider jeg ikke bage småkage (så plejer at lokke min mor eller svigermor til det), men her i pinsen fik jeg lyst til at bage nogle nemme cookies, og de blev faktisk rigtig gode.

Sprøde udenpå og lidt bløde og seje indeni.

  • 150 g. smør, blødt
  • 120 g. sukker
  • 80 g. brun farin
  • 200 g mel
  • 75 g. hakkede hasselnødder
  • 75 g. hakkede mandler
  • 75 g. hakket mørk chokolade
  • 75 g. hakket hvid chokolade
  • 1 æg
  • 1/2 tsk vaniljepulver
  • 1/2 tsk natron
Varm ovnen op til 175 g.
Smør piskes sammen med æg, farin og sukker. De øvrige ingredienser kommes i, og det blandes godt sammen. Form til små kugler (som en 2-krone i dia.). Koglerne placeres på en bageplade med bagepapir. Lav god afstand i mellem, da de flyder ud til småkager.

Bag dem i 7-10 minutter i den varme ovn. Jeg bager altid en enkelt først, for at se hvad der passer med tiden. Hold øje med dem, de må kun lige blive svagt lysebrune i kanten.


Ingen kommentarer :

Send en kommentar