26.4.16

Sy-udfordringer...

 Jer der har fulgt med længe, tænker måske - sig mig syr hende der Lena slet ikke mere???
Jo det gør jeg bestemt. Men min lyst til det har været væk et stykke tid, efter denne her større opgave som jeg har været i gang med.

Men bare rolig, den er på vej tilbage, kan jeg mærke ;)

Nå, men den her større opgave, var noget af en udfordring, for det var ikke bare et par bukser eller en bluse fra Mini-Krea, som jeg har syet så mange gange før.
Nej, børnehaven som Sofie har gået i, har haft stor fremgang i børnetallet, hvilket jo er mega positiv.
Men det gav dem lidt af en udfordring. For til sommer er der dobbelt så mange børn som normal der skal starte i skole, og en af børnehavens traditioner er, at ved den sidste sommerfest, danser de kommende skolebørn folkedans - i folkedragter - selvfølgelig.
Pga de mange ekstra børn, har de simpelthen i folkedragter nok, og jeg blev spurgt om jeg ville hjælpe med at sy nogle flere, da det jo ikke ligefrem er bøjlevare ret mange stedet ;)


 Så jeg har syet 12 hvide forklæder med blonder og silkebånd, samt 5 nederdele...

 

 12 veste til pigerne...

 
 ...10 kyser til pigerne...

 ...samt 12 røde veste og huer til drengene...


Så der har været lidt at se til :)
Heldigvis blev de rigtig glade i børnehaven for tøjet, og jeg glæder mig til juni, hvor jeg forhåbentlig får lidt billeder at de små dansere i tøjet :)


3 kommentarer :

 1. Hvor ser det fint ud - det er nogle fine bånd du har brugt, er det nogen du har købt fornylig? Skal nok snart sy en tyrolerkjole, og ku godt bruge et sort bånd med grønne/røde blomster :) kh Pia

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Pia :) Nogle af båndene er fundet i genbrugsbutikker og andet var noget børnehaven lå inde med, så det ved jeg desværre ikke hvor det er fra.

   Slet
 2. Hold da op - hvor er de bare smukke de små kostumer :-) Kan godt nok godt forstå, at de var glade henne i børnehaven - håber (og tror) I får et brag af et show :-)

  SvarSlet