28.1.16

Designplakat til 0,- kr....


Jeg har fået mig et nyt billede i køkkenet.
Nemlig en fin plakat med Arne Jacobsens Svanestol. 

Plakaten er helt eksklusiv og designet af BoBedre i forbindelse med Svanestolens 60 års jubilæum.

BoBedre skriver:
Arne Jacobsen tegnede den legendariske Svane-stol i 1956 – og dermed har den 60 års-jubilæum i 2016 – men den så først dagens lys i 1958, da den skulle bruges til lobbyen og loungen på Royal Hotel i København. Den har sidenhen fået ikonstatus i vores designhistorie og har høstet stor international succes gennem årene. Vi hylder stolen med disse plakater, som trykkes i et begrænset oplag i en god, tyk papirkvalitet. Mål 50 x 70 cm.

(undskyld den dårlige billedkvalitet) 

Plakaterne kan fås i 3 forskellige udgaver og kan bestilles lige her.
Og de koster gratis, eller du skal kun betale for portoen.
Jeg har fået nr. 1 og 3.Det var bare lige et lille anbefaling fra mig :)

3 kommentarer :

 1. Tusinde tusinde tak for at dele dette med os. Har fluks været inde og bestille.....
  Fortsat god dag.
  Mvh
  Jette Thomsen

  SvarSlet
 2. Hej Lena,
  Tusind tak for tippet - sådan nogle må jeg da ha, de er virkelig fine!
  Knus Maria

  SvarSlet
 3. Tak for et godt tip! Jeg har netop bestilt, også grå og sort, og glæder mig til at de kommer med posten.

  SvarSlet