10.6.15

Mad fra da mor var dreng...

... eller i hvert fald lignede en *ha ha ha*.
 
Okay, måske ikke helt, men menuen i går aftes var todækkere med krydret kødfars, tomater og ost.
Og denne ret fik jeg allerførste gang til min egen efterkonfirmation for 25! år siden...
Shit det er længe siden...
 
Men opskriften har fulgt mig siden, og er et hit hver gang :)
 
 
Opskrift til 9 Todækkere.
 
18 skiver toastbrød - den grove.
900 g. hakket oksekød
2 revet løg
salt og peber
3 dl. cremefraiche
Masser af persille
36 skiver tomater
Revet ost.
 
Anbring 9 stykker toastbrød på en bageplade med bagepapir.
Steg kødet sammen med det revet løg, salt og peber. Når kødet har skiftet farve tilsættes cremefraiche og hakket persille. Kødet småkoger indtil næsten alt væske er væk (ca. 10 min.)
 
Fordel kødet på brødet og kom en skive brød over igen. Herpå anbringes tomatskiverne,
samt revet ost.
Gratinere i ovnen ved 240 gr. indtil osten er smeltet og lidt gylden.
 
Servere gerne en gang salat til.
 
Velbekom :)
 


Ingen kommentarer :

Send en kommentar