17.9.14

Rugbrødschips...

Kender I de der rugbrødschips man kan købe i dyre domme hos diverse bagere?
Jeg er fuldstændig vild med dem fra Lagkagehuset - men prisen på dem er jeg absolut ikke vild med.
 
Så i søndags prøvede jeg at lave mine egne.
Der er plads til forbedringer, men de er allerede spist rub og stub,
så helt dårlige har de ikke været *hi hi*
 
De små brødskiver lagde jeg på en bageplade med bagepapir, og penslede den ene side med en god olivenolie, og dryssede dem med groft salt og saltflager.
Ind i ovnen med dem på grill.
Da de var sprøde på den ene side, vendte jeg alle brødene om,
 så de også blev grillet på den anden side.
 
 
Næste gang vil jeg dog lave dem tyndere, så tror jeg de bliver perfekte :)
 
Skøn onsdag til jer alle :)

2 kommentarer :

  1. Mums ja de er bare SÅ lækre. Det skal bestemt prøves. Jeg har snakket med nogle piger om at hvis man kan få fat i en gammeldags pålægsskærer maskine, kan man lave nogle perfekt tynde skriver, hvis brødet er lidt frossen.
    Men det skal være den gamle model, så loppemarkederne må gennemsøges ;-)

    SvarSlet
  2. Lækkert. Jeg har af og til gjort det når der pludseligt var for meget rugbrød (det sker ikke så tit, oftest er der for lidt) men jeg tror du har helt ret i at tyndere skiver ville være endnu bedre.

    SvarSlet