27.6.14

Sidste dag...

 
Sidste skoledag for Sissel i 7. kl.
Sidste skoledag for Casper i 3. kl.
Sidste dag på Girafstuen for Sofie.
 
Om nogle timer står de i skolegården og skråler "Ferie ferie ferie, slap nu af, vi har fri, syng en glad melodi..." helt som tradition byder.
 
Og de glæder sig, mens jeg bare undres.
Hvor blev det år af?
Hvor blev mine små børn af?
Hvad nu, hvad mon det næste skole/børnehave år byder på? 
 
- jeg ved godt det er lidt kliche agtigt -
Men tankerne er der alligevel.
 
 
For Sofie sker der ikke de store ændringer, og så alligevel.
For stuen som hun går på nu nedlægges, og hun skal på løvestuen,
hvilket vil sige før-skole-stuen.
Det betyder så også nye pædagoger.
 
Hun glæder sig helt vildt, det er ret stort lige pludselig, at være en af de ældste i børnehaven,
 og om et år har jeg 3 skolebørn.
 
Til de to pædagoger som har været på girafstuen i det forgangne år,
havde Sofie og jeg lavet en lille gave,
som hun stolt fik afleveret her til morgen.
 
 
 
Jeg havde syet et mobilsleeve til dem hver især,
som de fik sammen med et billedet og lidt snack.
 
 
C og jeg har dog ikke ferie endnu, så i næste uge tager børnene på ferie med mormor og morfar fra tirsdag til lørdag, og ugen efter får Bedstemor og Bedstefar fornøjelsen af dem i en uge, inden jeg har ferie i 3 uger.
 
Heldigvis glæder alle parter sig,
for det er godt nok ikke nemt at få 6 ugers ferie fra skole og børnehave
 til at gå op med 3 ugers ferie på arbejdsmarkedet.
 
Hvad gør I andre?
 
Ønsker alle en god weekend.
 
 

8 kommentarer :

 1. Har lige været til første "sidste skoledag" for min søn, og næste år har jeg to skolebørn, da datteren skal starte i bhv.klasse... De samme (kliche) tanker her som hos dig... :o)

  SvarSlet
 2. Super fine ting, du har lavet til dem, jeg er sikker på, de nok skal falde i god jord

  SvarSlet
 3. Det er ikke til at forstå som tiden flyver... Her er ferien endu længere, så vores er nødt til at have nogle uger på Fritidshjemmet for at vi kan få alting til at gå op. Og så lidt ferie hos farmor og farfar. Det hænger altså ikke rigtigt sammen, som du skriver. Rigtig god weekend til jer, søde! Kram!

  SvarSlet
 4. Sikke nogle fine mobil sleeves - det var da en god gaveide!

  SvarSlet
 5. Ja, det er utrolig hurtig et år kan år! Min søn har sidste dag i vuggestuen i næste uge, og så starter et nyt liv som børnehave barn, så kan godt følge dine tanker om hvad mon det næste år bringer :-) Held og lykke med dine børns nye eventyr i nye klasser og stue :-)

  SvarSlet
 6. Et år går utroligt hurtigt - min søn er lige blevet 18 og jeg kan slet ikke forstå, hvor tiden blev af. Jeg har haft de samme tanker som dig en del gange og tænkt at man bare må forsøge at nyde sine børn så meget som muligt - lige pludselig vil de låne bilen ;)

  SvarSlet
 7. Åh. Når de synger ferie-sangen sidste skoledag, bliver jeg helt rørstrømsk - hvert eneste år. Der er bare sådan en helt magisk stemning over årets sidste skoledag. Og jeg pjækker gerne for at deltage ;-)
  Vi kan ikke få ferieugerne til at hænge sammen. Og har desværre ingen bedsteforældre der kan træde til. Har faktisk kun 1 og han er fortravlet med sit arbejde. Så i år hedder det SFO en uge før og efter ferien. Og så har jeg bedt en uge fri UDEN løn.
  Tak for kigget på din blog ;)

  SvarSlet
 8. Åh altså, kan sagtens følge dine tanker (selvom mine børn stadig er lidt yngre:-)). Og virkelig flotte gaver du har lavet! Og ja, jeg undres så over at jeg ikke er kommet forbi din blog tidligere - takket være Cupcake by Me bloglegen fandt jeg dig, og jeg glæder mig til at følge med fremover. kh. Ingrid (www.knitmandu.blogspot.com)

  SvarSlet