7.5.14

Striber og neon...

 
 Det er, for mig, vildt fedt at kunne komme mine børn i noget hjemmesyet,
og at de gider gå i det.
 
Bukserne her sidder rigtig godt på Sofie, og er blevet mit favoritmønster lige pt.
Mønsteret er fra Burda 10/2013, og kan bruges både til drenge og piger.
 

Stoffet er fra Stofdepotet.
 
 

 
I går aftes fik jeg klippet til endnu mere børnetøj.
Nemlig til Casper og Sofie´s forårs og sommergarderobe.
 
Hele stuen var stort set fyldt med stof,
og selv om jeg trives bedst med orden og nogenlunde rydeligt,
 så er det altså sådan jeg bliver mest inspireret og finder nye sammensætninger.
 
Planen er at jeg skal have "udryddet" noget af lageret inden jeg må købe nyt.
Og kan godt afslører at der er til mere tøj endnu
*ha ha*
 
 
Her er klippet til:
T-shirt med k/æ, Tunika med k/æ, T-shirt med k/æ
Bukser, Bluser med l/æ, Leggings.
 
Ud over det på billedet fik jeg også klippet til 2 bluser mere og et par bukser.
 
Så i aften skal maskinerne helt sikkert snurre :)
 
Skøn dag til jer.

13 kommentarer :

 1. Hvor er hun sød, Sofie! Og sikke nogle spændende bunker du har gjort klar. Kh. Bella

  SvarSlet
 2. Hold da op du har været igang, det ser hammer godt ud. Er så enig med dig, når der er stof over det hele, så er det nemmere at kombinere farverne... Her hjemme er Burda bukserne også et hit, de passer perfekt til lille matil og tænker at jeg skal prøve at lave shorts i det samme mønster til begge børn...
  Glæder mig til at se alle de færdige projekter..
  God dag
  Knus Anja.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ej ja, god ide med shorts i den model. Jeg er spændt på hvordan de sidder på Casper :)

   Slet
 3. Jeg tror jeg vil FORSØGE at gøre dig kunsten efter. Simpelthen få klippet en masse og tage det fra oven. Har planer om en del nye bluser til Emil så jeg kan få brugt en masse af mine jersey rester.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er så fedt at få gjort, og fik lidt syet af det i går. Men har masser af ide´er i hovedet, der kun venter på at komme ud :D

   Slet
 4. Sikke nogle fede bukser. Jeg har også syet samme bukser til min datter og de er superfine. Jeg tror det er en god strategi du har med at klippe til mange projekter på en gang. Glæder mig til at se hvad du får syet.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det fungere ret godt, bort set fra at jeg så har lyst til at sidde hele natten og sy, for at se det hele færdig *hi hi*

   Slet
 5. Vi har vist samme strategi - fik klippet til fem t-shirt til Mads i går ;o).

  Flotte bukser - tager du ikke det mønster med når vi ses? ;o).

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er så fedt, Pia. Jo da skal nok tage bladet med :)

   Slet
 6. Hold op hvor er de flotte, du er simpelthen så dygtig :)
  Jeg prøver også at bruge af lageret først, men nogle gange bliver jeg alligevel fristet...

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er du sød, Anita :) Jeg takker, og kender det udmærket :)

   Slet
  2. De er simpelthen så fine til hende, de bukser! Jeg har syet det mønster flere gange nu, men de sidder altså bare ikke lige så godt på mine unger :( Det er som om stykket fortil blive alt for poset - har du ændret på mønsteret?
   Kram Bodil

   Slet