7.3.14

Nyt - Brugt...

Selv om jeg syr en del tøj til Sofie, og synes det er fedt,
så er nogle ting som jeg ikke selv syr.
Bl.a basis ting, som undertøj, strømper og helt alm basis bluser.

Jeg søger derfor af og til efter fint billig tøj via ipaden.
Og ved efterhånden hvad jeg kan købe brugt, og hvad der skal være nyt.
Forleden gjorde jeg et kup på DBA.dk.


En stak PompdeLux tøj til Sofie, der var nogle flere dele med, end på billedet herunder.
bl.a en del flere basis bluser, som stort set er som nye, og til ca. 10,- pr del, så kan alle være med.
Og perfekt til brug i børnehaven.
 
Og ja på trods af, at jeg forleden var skuffet over PompdeLux´s levering af deres nye kollektion, så ændre det ikke på at der tøj, stadig er god kvalitet og derfor sagtens kan købes brugt.
Undertøj og strømper køber jeg dog altid som nyt, men helst på tilbud : )

Hvad med jer, køber I også brugt eller skal alt være nyt?
 
Rigtig god weekend til jer lige om snart :)

3 kommentarer :

  1. Undertøj købes, men så er vi så heldige at arve lidt tøj fra mine to fætre på 5 og 9. Så har jeg købt nogle bluser til den store via en Facebook gruppe, og så prøver jeg at få syet lidt så garderoben er fuld :) Den lille arver tøj fra den store, så han mangler absolut intet :) Kh Pia

    SvarSlet
  2. God ide med at købe brugt - jeg er også heldig i vores lokale genbrug - fx regntøj i rigtig god kvalitet, som ofte er brugt meget lidt. Mit bedste kup var et par knaldrøde Converse til Astrid - hvor prismærke sad på endnu, de var aldrig brugt og kostede 25 kr. :)

    SvarSlet
  3. Jeg kan godt lide genbrugskonceptet :) Jeg bruger gerne selv dba, gul&gratis og trendsales i et væk og får mange fine sager til ungerne (og mig selv) og det er fantastisk, for barselsdagpenge rækker ikke sååå langt igen til lidt luksus :)

    SvarSlet