21.2.14

Sko til den store dag...


Som før nævnt skal Sissel konfirmeres til maj.
Kjolen har vi styr på, men jeg vil ikke afsløre en masse om den, uden tilladelse fra hende : )

Vi ved også hvor festen skal holdes, og hvordan invitationerne skal se ud.

Håret er også næsten på plads : )

MEN en ting vi ikke har styr på endnu er skoene...
Jeg har derfor været en tur rundt på nettet for at snuse lidt, for det er jo ikke mig,
men Sissel der skal have den på.
Og når det kommer til sko er hun altså ret besværlig...

Moderen her, synes ikke at det skal være en alt for høj sko, da hun er høj i forvejen
(og så kommer jeg jo til at se lille ud... hmmm...)
Men hun er heldigvis ret enig med mig på det punkt : )

Flere af hendes veninder skal have hvide Converse støvler på, det har Sissel afvist helt fra starten.
(Godt så - mutti er enig)

Jeg ved godt hun endnu ikke lyder ret besværlig,
men det er faktisk også først når hun får dem på, at det går galt.
Hendes fødder er allerede en str. 39-40, og måske ikke helt lige store... eller færdige med at vokse, OMG!

I min søgen fandt jeg bl.a disse sko, alle fra Deichmann.
Både ballarinaer og nogle med en lille hæl.
Hvide sandaler er endnu ikke kommet frem, for det kunne bestemt også være en mulighed.

Og når nu Sissel er lidt besværlig, er det ret fedt at Deichmann har fri fragt,
det kan mutti her godt lide : ).
indlægget er lavet i samarbejde med Deichmann, men ordene er mine egne.

10 kommentarer :

 1. Altså ballerinaen med sølv snude er da super sød!

  SvarSlet
  Svar
  1. Den er nemlig rigtig sød, også en af mine favoritter, men Sissel synes ikke helt den passer til kjolen :)

   Slet
 2. Ja der er mange søde. Puha kan godt forestille mig at det er en process at komme igennem forberedelserne til sådan en stor dag.

  SvarSlet
  Svar
  1. Der er mange løse ender der skal samles sammen. Vi skal dog ikke holde festen hjemme, det hjælper lidt synes jeg :) Men også meget spændende for os alle :)

   Slet
 3. Maria Hesselberg21.2.14

  Er også helt vild med ballerinaen med sølvsnuden :-) Der er ikke længe til nu :-)

  SvarSlet
 4. Jeg siger også de samme ballerinaerne som Libbie. Jeg synes det er så vigtigt, at de er både smarte og moderne til konfirmationen, men pigerne kommer hurtigt til at blive lidt (for) voksne at se på, synes jeg. Derfor vil et par uden hæl give et godt modspil til hår og makeup og kjole :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Helt enig, Stine. jeg synes bestemt heller ikke de skal gøres mere voksne end de er, eller ligne små brude for den sags skyld. Jeg har dog sagt ja til en lille bitte hæl, hvis hun gerne vil. Det giver altså lidt en anden flot holdning, når hun har sådan en på. Men nu må vi se hvad det ender med :)

   Slet
 5. Jeg har været igennem processen to gange, så jeg ved godt hvad du er oppe imod. Min ældste pige er en rigtig prinsesse, så hun valgte balleriner. Og mellemste pige er en drengepige, så hun valgte de hvide converse. Og begge dele så meget pænt ud. Så nu bliver det spændende hvad slags din datter vælger. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Spændende, og sjovt at de er så forskellige. Sissel er en rigtig pigepige, og tror længe hun har drømt om da mor her sagde ja til et par sko med en lille hæl :) og kan godt afslører at der er en del tyl på kjolen :)

   Slet