13.2.14

Flødekanden...

Så lykkes det endelig...

Jeg har siden jul ledt med lys og lygter efter den lille flødekande fra Kähler.
Faktisk er jeg ikke klar over om den er udgået, men det var først da jeg kom til den 3. Inspiration, at jeg var så heldig at de havde en enkelt hvid stående - godt nok uden kasse, men pyt, den var røget ud alligevel : )

I samme butik fandt jeg denne store Mano skål - sat ned til halv pris, så den måtte også med hjem : )
Synes den er så fin.Tjek llige den fine Hay lysestage i baggrunden, den var jeg så heldig at få af Gitte og Pia, til vores #fjerdekreaweekend.
I Love It : )

2 kommentarer :

  1. Nogen gange har man bare lov at være heldig ;-) Tillykke med dine lækre ting! Jeg ringede rundt til samtlige Stof2000 for at finde en udgået lynlås. Det lykkedes ikke, men resultatet blev godt alligevel. Kig med en af de næste dage ;-) God mandag :-)
    Kh Line

    SvarSlet
  2. Spændende hvad du finder på, Line. Huen er godt nok rigtig lækker :)

    SvarSlet