9.12.13

"Køleskabstapas"

Jeg har indført et "nyt" koncept herhjemme.

"Køleskabstapas"

Med andre ord er det bare - tøm køleskabet (det kunne også være fryseren),
men det andet lyder da lidt lækre ik´?

Denne "ret" er på vores madplan torsdag eller fredag i stort set hver uge - alt efter hvordan det passer bedst ind.

Konceptet er ret enkelt - tag hvad du har i køleskabet og lav en masse små retter.
Nogle af ingredienserne var købt til denne gang, for at der var nok til alle.


På brødet kom jeg er ret kødsauce og lidt ost - ind i ovnen - og du har en lille pizza

En rest minifrikadeller og lidt frisk pasta (som efter en tur i ovenen blev knasende sprød)
De sidste grøntsager fra skuffen, så der er plads til nye og fiske. 

Melonen havde vi ikke fået spist i løbet af ugen, så der blev købt lidt skinke til.
Pestoen købte vi også, men blev så brugt på resten af nogle skiver flütes der var peslet med olivenolie, og ristet i ovenen.
Kiksene fandt jeg i bunden af køkkenskabet : )

Hvilket hit!!!
Sissel´s kommentar : Det er jo næsten som at være på restaurant 
(og det er store ord fra en meget kræsen pige)

Casper´s kommentar : Mmmmmm det er lækkert : P

Derefter er køleskabet stort set tomt og klar til at blive fyldt igen : )

3 kommentarer :

  1. God ide og lækkert:-)

    SvarSlet
  2. Er stor tilhænger af konceptet - og i særdeleshed navnet:)

    SvarSlet