13.11.13

Baked with love...

Da jeg mandag var på tur rundt i blogland, så jeg at Lene, efterlyste en opskrift på nogle småkager, som hun lave og stemple med hendes stempler fra Fakta.

Så slog det mig, at sådan nogle havde jeg da også liggende, ubrugte vel at mærke... 

Og nogen gange er der ikke så langt fra tanke til handling herhjemme, så efter en veloverstået skole-hjem-samtale med teenageren, og mens aftensmaden, næsten passede sig selv, fik jeg bagt en portion vaniljekager.

Opskiften er Gittes,
men jeg har fået lov til at bringe den her:


3 kommentarer :

 1. Hvor er de blevet fine! Jeg købte et stempel i tiger for lidt tid siden og det skal da afprøves på søndag sammen med Emil - tak for opskriften....indtil videre har jeg ikke været så heldig med de opskrifter jeg har prøvet - dejen hænger så meget i, at man ikke kan se hvad det forestiller, når jeg er færdig med at pille udstikningsformen af:-)
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
 2. Mums de ser lækre ud :)
  Jeg så også Lene´s efterlysning og ta-da surprise jeg har også et stempel liggende!!!
  I år VIL jeg have tid til at bage julekager med ungerne.

  SvarSlet
 3. De ser meget lækre ud :-)
  Lige en side bemærkning til Christina - husk at duppe stemplet i mel, hver gang inden du stempler :-)

  SvarSlet