14.10.13

Æblets dag (med opskrift)

I går, søndag var det æblets dag,
så hvad var mere oplagt end at lave en æblecrumble til eftermiddagskaffen.

Jeg valgte at give den et twist af lakrids, hvilket bestemt ikke gjorden den dårligere.



Æblecrumblekagen er super nem, og opskriften skal I da ikke snydes for : )

Crumble:
150 g. mel
100 g. havregryn
125 g. koldt smør
50 g. rørsukker

Endvidere:
5-6 æbler i tern eller både, uden skræl
1-2 spsk. rørsukker
1-2 tsk. lakridspulver.

Ingredienserne til cumblen røres sammen i en blender eller med fingene.
Æblerne vendes med sukker og lakridspulver.

Kom æblerne i et smurt tærtefad, og kom crumblen ovenpå.
Bag i ovnen 30 - 45 min., ved 190 gr.

Servere med fødeskum, cremefraiche eller en god vanilieis : )


Velbekom og god mandag...



5 kommentarer :

  1. Den ville jeg da gerne have smagt :)

    SvarSlet
  2. Det ser rigtig lækkert ud.
    Hilsen Heidi

    SvarSlet
  3. Jeg vidste slet ikke at æblet havde en dag... :-) Men den kage ser godt nok lækker ud!!!

    SvarSlet
  4. Uhmmm en klassiker :) Jeg plejer at lave min med hakkede nødder, det er også ret lækkert...

    SvarSlet
  5. Anonym20.10.13

    Hvor varm skal ovnen være??

    SvarSlet