27.9.13

Kong Vinter på vej?

Er det kun mig som synes at det er koldt om morgenen?

Jeg ved godt at jeg er en frossen-pind, meeeen jeg fristes altså til allerede at hoppe i vinterjakken.
Men det er vel lige tidlig nok...

Sofie og jeg er ellers klar til vinteren´s kolde vejr, eller næsten i hvert fald.

Sofie har fået en "ny" vinterjakke fra Danefæ. Købt brugt, men den er som ny, og sindsyg flot.
Jeg har aldrig haft Danefæ´s overtøj før, men i år skal det prøves.

Så hendes "nye" flyverdragt er også fra Danefæ. Også købt brugt,
men bestemt ikke slidt.


Og mor her manglede også en ny vinterfrakke, efter 3 år med den samme sorte fra VeroModa,
så kunne den ikke mere...
Min "nye" frakke er sørme også fra Danefæ - surprice!!!
Og også købr brugt, men stadig super flot.

Okay, er det ikke meget forståligt at jeg har lyst til at hoppe i vintertøjet allerede nu?

Nu mangler vi bare støvlerne til alle børnene
- mine kan vidst godt klare en sæson mere : )


4 kommentarer :

 1. Jeg syntes også det er rigtig koldt om morgnen og har tit stor trøje på. Min dreng Casper har allerede har sin varme jakke på et par gange i børnehaven, syntes altså at nogen dage er det lige koldt nok til kun at have en fleece på.
  Hvor er det nogle lækre jakker og flyverdragt, kan sagtens forstå at du glæder dig.
  Knus fra Heidi

  SvarSlet
 2. Jeg er begyndt at have handsker på om morgenen, da det er koldt at cykle. Min store dreng har sommerjakke og en dunvest på, men det er vist mere fordi han synes vesten er sej (for mormor har OGSÅ en vest) :) Men det kan ikke vare længe, forend huer og vintertøj skal i brug. God weekend. kh Pia

  SvarSlet
 3. Jeg synes vejret er en finurlig størrelse for tiden. Koldt om morgenen og ret lunt om eftermiddagen. Så er det svært at finde ud af hvad børnene skal have på.
  Min Emma fik den samme Danefæ jakke sidste år og den passer stadig, så den kommervi brug i år igen.
  Vi har været rigtig glade for den. Jakken har været suppleret op med en flyverdragt ligesom hos jer.

  SvarSlet
 4. Sikke lækre brugte sager du har fået skaffet til huse! Kan så afsløre at jeg ikke rigtig kommer udenfor fra morgenstunden (andet end de 2 mtr. Til affaldscontaineren med brugte bleer!) så det kom noget bag på mig, da min mand den anden dag, ville have handsker på, da han og Nanna cyklede afsted! Faktisk synes jeg stadig det er "varmt" og har sjældent mere end cardigan på..... Og helst sandaler..... Mine fødder er SÅ varme i strømper og lukkede sko!

  SvarSlet