16.8.13

Med neon...

Fra en sønderjyde til en anden sønderjyde i Skive.

Helt til Skive skal denne cafépuslebox til en "gammel" gymnastikpige : )

Med 3 skønne piger måtte tasken gerne være lidt tøset, men med klare farver på.
Så det blev sort og neon koral.


Stjernestoffet er fra Stof2000
Det blomstrede stof fra Stof og Stil.
Piping fra Betty P.

Foeret med voksdug fra Stof og Stil.

4 kommentarer :

  1. Jeg klippede til sådan en toiletbox i tirsdags - jeg var lige ved at vælge det neonkoral, men havde ingen lynlås der matchede. I stdet valgte jeg det sorte med stjerner og en pink lynlås. Men jeg skulle da have kombineret de to stoffer, kan jeg nu se :)
    vh Pia

    SvarSlet
  2. Nej hvor er den fed Lena... Har selv købt det koralfarvede stof og er igang med en taske i det.. Hvor stort er stoffet og lynlåsen??

    Kh Trine

    SvarSlet