11.8.13

McMEXMIX...

... Det er altså den nyeste burger hos McDonald.

Eller i hvert fald hvis den får stemmer nok,
for nu er det nemlig igen muligt at gå ind på  myburger.mcdonalds.dk, og designe sin egen burger.

Jeg er fuldstændig vild med mexikansk mad, så det blev det der inspirerede mig til min  : )

Håber I har lyst til at gå ind og stemme på lige netop min burger.
Bare klik lige her : ) 



Skab din egen favorit-­‐McDonald’s-­‐burger     
I 1955 kom cheeseburgeren. I 1967 kom Big Mac’en. Og i 2012 blev McSwag introduceret – men nu er det din tur. Hvilken nyskabelse skal på menuen hos McDonald’s i 2013, hvis du er grillmesteren?
I 2012 skabte danskerne – ud fra virtuelle ingredienser – 20.000 burgere på nettet. Topscoren blandt ingredienserne var ”bacon”, som fire ud af fem deltagere kom i deres burger. Selvfølgelig var der også bacon i vinderburgeren McSwag, som kommer tilbage på menuen fra 1. august til 28. august, så du kan smage den igen.
Denne gang er der kommet flere, nye spændende virtuelle ingredienser, så du for alvor kan slippe fantasien og kreativiteten løs: der er f.eks. en grovbolle, en sesambolle med paprika og chili, røget Gouda ost, blåskimmelost, salatmix med julienne skårede rodfrugter, baby romaine salat, rødbede chutney og guacamole. Nye, gode virtuelle sager – lige til at bygge din helt egen originale McDonald’s-­‐ burger op med. Det sker inde på myburger.mcdonalds.dkfra 1. august til 1. september 2013.
Få dine læsere, følgere, venner og familie til at støtte din skræddersyede burger, så den får flest stemmer. Det øger nemlig chancen for, at din burger bliver udvalgt til at være i Top10 og dermed kommer i finalen.
Til finalen vil et dommerpanel, med bl.a. TV­‐kokken Claus Holm og en McDonald’s Facebook­‐fan, prøvesmage de 10 finaleburgere, der fik flest stemmer. Herefter udvælger panelet de 3 vinderburgere, som kommer på det rigtige menukort hos alle McDonald’s 84 restauranter fra den 14. november til 25. december i 2 uger hver.

Det er da værd at prøve...




Indlægget er sponsoreret.

Ingen kommentarer :

Send en kommentar