14.5.13

Pølsehorn...

Jeg har faktisk VIIIIILDT dårlig samvittighed.
 
For det er efterhånden noget tid siden at jeg lagde et billede på IG af mine hjemmebagte pølsehorn,
og lovede derefter højt og helligt at opskriften ville være at finde på bloggen ugen efter...
(...og ikke ugen efter ugen efter ugen...)
 
Men ta daa nu kommer den:
 

ca. 14 stk.
 
50 g. gær
2 dl. mælk
250 g. revet courgette med skræl
1 håndfuld solsikkekerner
80 g. flydende margarine
1 spsk. sukker
1 tsk. salt
1 æg
1 dl. A38 eller et andet surmælksprodukt.
200 g. hvidhvede eller en anden form for groft mel.
ca. 500 g. hvedemel.
 
Æg til pensling.
 
7 pølser eller 14 brunchpølser.
 
Mælken lunes, gæren røres ud heri. Tilsæt de øvrige ingredienser, men vent med melet til sidst, og hold lidt igen. Dejen skal være glat, men stadig en lille smule klistret :)
 
Del pølserne halv over, med mindre du bruger brunchpølser.
Del dejen i 14 boller, og kom dejen rundt om pølserne.
 
Nu skal brødene hæve 30 min.
Herefter pensles de med sammenpisket æg, og bages midt i ovnen ved. 200 gr. i 12-15 min.
 
 
Lad jer ikke afskrække af courgetten i dejen, mine unger ELSKER dem : )
 
 

Ingen kommentarer :

Send en kommentar