30.3.13

Ingen påske...

... uden påskeæg.
 
Så nu er der blevet produceret påskeæg til den store guldmedalje,
og hele 5 forskellige slags.
 
De stribede er ren marcipan og mørk chokolade,
 pyntet med striber af hvid chokolade.
 
Jeg har brugt Odense ren marcipan,
 og deres blokchokolade til at overtrække æggene med.
Det er dejligt nemt at arbejde med.

De hvide med frysetørret hindbær på er ren marcipan.


 
Rigtig god påske til jer alle.
 
Kh. Lena
 
 
 
Dette indlæg er sponsoreret, men billeder og ord er mine egne

3 kommentarer :

  1. Sikke flotte og lækre påskeæg!! Måske spørger jeg dumt, men hvordan laver du så ren en overflade med den mørke chokolade?

    SvarSlet
  2. Føj de ser bare for LÆKRE ud :)

    SvarSlet
  3. De lyder for fristende.
    Har lagt mig til som fast læser.
    God dag til dig.
    Klem Lonni

    SvarSlet