6.3.13

Dellerne på det rette sted...

...eller noget...
 
Altså nu er det ikke fordi jeg mener, at jeg som sådan er overvægtig,
men efter 3 graviditeter er der altså nogle dele (eller deller) på min krop,
 som i hvert fald ikke sidder samme sted, som før jeg blev gravid 1. gang... bum bum...
 
Jeg er nok også min egen største kritikker,
 og har ikke altid været så god til det der med det stramt tøj.
Synes altid der er en bule for meget et eller andet sted.
 
Så da jeg fik tilbudt at prøve ShapeWear fra Bilka, takkede jeg ja.
 
 
Ind til nu har jeg kun brugt undertrøjen som har en slankende effekt på maven, som nok også er mit svageste punkt. Selv om den er stram at have på, synes jeg ikke det er ubehageligt. Kvaliteten er rigtig god også efter mange vask. Samtidig er undertrøjen også varm at have på, og det passer en frossenpind som mig perfekt :)
 
Jeg må sige at jeg da nu fristes til at købe en lidt strammere kjole,
til den næste festlige lejlighed, men nu må vi se :)
 
Måske I så får et billede af mig... : )
 
 
Dette indlæg er sponsoret, men ord og billeder er mine egne.

1 kommentar :

  1. Ok jeg kan jo godt læse mig til at dette indlæg er sponsoreret, men jeg føler mig godt nok fristet. Ja måske er det snyd... men alligevel tanken om at kunne have en kjole på uden at være bange for at knapperne springer hvis jeg bøjer mig frem eller griner. Og bare fordi man som du skriver har fået tre børn og ikke har overskud til en kostomlægning... hmm jeg overvejer...
    KH Signe

    SvarSlet