13.10.12

Endelig weekend...

Så blev det også weekend her i huset.
Efter en arbejdsuge på 42 timer,
 incl. et budget/økonomi møde i formiddags, 
 og et aften kursus i onsdags,
så er det virkelig også tiltrængt.

Jeg vil nyde max at vi ikke har nogen planer i weekenden.
Så mon ikke der bliver tid til lidt krea eller bagning.

Ungerne har ferie i næste uge, men jeg har det kun torsdag og fredag, 
mens manden skal arbejde hele ugen.
Så mormor og morfar får fornøjelsen af ungerne i dagtimerne de første 3 dage : )

  Disse fine sticks med Chai Latte, fandt jeg forleden i vores Fakta.
Og måtte bare med mig hjem.
Jeg har kun smagt den med kakao og den kan helt klart anbefales.
Jeg købte dog også en med grøn te. 
Tror den skal smages til morgenmaden i morgen.Har I mon ferie?

God weekend.

2 kommentarer :

 1. Skønt med weekend Lena!
  Chai the i Fakta? Hvor? Hvilken hylde? *ha ha* eller købte du dem alle??
  Det har vist været en lang weekend, så godt du ikke var kørt da jeg smuttede fredag eftermiddag. Men jeg er glad for at du er glad for arbejdet, så klarer man lige en ekstra tørn. Tænker stadig på når jeg sad til kl.17 hos Mikkelsen(!) gulp hvor var det sygt *ha ha*

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja helt vildt dejligt.
   Og ja jeg købte hele butikken, ha ha, nej kun den sidste med kakao. Jeg fandt dem i en af kurvene over ved chipsene.
   Tja det er blevet sendt på arbejdet de fleste dage i denne uge. Men jeg synes stadig det er total fedt, og føler bare at jeg har fundet min "hylde". Og mon ikke snart jeg får nogle faste arbejdstider, efterhånden som dagligdagen normaliseres der ude :-)
   God weekend til jer.

   Slet