12.8.12

Gult...
Jeg ved ikke lige helt hvad der sker, men man har vel en mening smag indtil man får en ny...

Jeg har aldrig været helt vild med farven gul og slet ikke gule blomster.
Men den anden dag, stod jeg pludselig ved kassen i Brugsen,
 med en buket gul blomster.
 Jeg kunne bare ikke stå for disse smukke gule gerbera.

Så nu er der kommet små gule farveklatter i mit ellers meget farve neutrale hjem.

Min hvide urtepotteskjuler blev lige i samme omgang "pimpet",
 med et par grå og gule prikker, fra Søsterne Grene.

I dag nyder vi den sidste feriedag, for denne gang, 
og sunder os over en vellykket familiefest i går
 (billeder følger i morgen)

God søndag.

4 kommentarer :

 1. Det ser da fedt ud med de små prikker på vasen. Jeg er også blevet ven med gul;-) knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, og hvis jeg bliver træt af dem, så kan de jo nemt fjernes igen :)

   Slet
 2. Jeg er også pludselig blevet ven med gult.... Man har en holdning til man tager en ny ;-) Er vild med dine prikker - det ser totalt tjekket ud! Hurra for søstrene Grene (og øv, at jeg ikke så dem, da jeg var der sidst ;-))
  Kram!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er lidt spøjst som man pludselig ændre sig...
   Jeg har nok noget med prikker for tiden *griner*. Søsterne Grene har mange fine ting, men desværre er der lidt langt til en herfra (måske godt nok for pengepungen), så da vi var på tur i Odense, så jeg lige en chance :)
   Kram

   Slet